Kostenindicatie

De kosten?

Besparen is tegenwoordig op vele fronten het toverwoord, de kosten moeten omlaag en investeringen worden uitgesteld.

Wanneer u op het punt staat om te investeren in een nieuw toegangsbeheerssysteem zijn de aanschafkosten natuurlijk belangrijk. Maar deze aanschafkosten vormen echter maar een klein onderdeel van de totale exploitatiekosten.

Nieuws

U kunt kiezen uit een traditioneel mechanisch systeem, een elektronisch sluitsysteem of een volledig bekabeld systeem. Uit berekeningen en praktijkervaringen blijkt dat een efficiënt elektronisch sluitsysteem in vrijwel alle gevallen gunstiger uitvalt:

  • Elektronische sluitsystemen zijn, gerekend naar aanschafprijs en exploitatiekosten over een periode van 10 jaar, niet duurder dan een mechanisch sluitsysteem. Door het gebruik van efficiënte en slimme technieken zijn deze echter wel veel kostengunstiger dan een traditioneel bekabeld toegangscontrolesysteem (zie ook kostenvergelijk).
  • Met een elektronisch sluitsysteem heeft u veel meer flexibiliteit en veiligheid dan met een  mechanisch sluitsysteem, terwijl de functies van een bekabeld systeem geëvenaard kunnen worden.
In onderstaande afbeelding is de uitkomst van een berekening te zien die wij hebben gemaakt van de verschillende systemen. Hier is uitgegaan van een praktijksituatie met realistische kosten per stuk over een periode van 10 jaar:

Kosten

 

Het blijkt dan ook dat op de langere termijn een elektronisch sluitsysteem niet duurder is dan een traditioneel mechanisch systeem, maar dat u al die jaren wel de voordelen heeft op het gebied van flexibiliteit, veiligheid en beheersbaarheid.

 

Wilt u weten wat een elektronisch sluitsysteem in uw situatie globaal kost, klik dan op de knop “kostenindicatie” en vul de gestelde vragen zo compleet mogelijk in. Wij sturen u dan zo snel mogelijk een kostenindicatie toe.

Voor een kostenindicatie klik hier

 

Of heeft u een concreet project en wilt u graag weten wat voor u de juiste oplossing is en wat hiervan de exacte kosten zijn, vul dan de onderstaande gegevens in. Wij maken dan graag een afspraak met u voor een adviesgesprek.

 

Afspraak adviesgesprek

Nog meer informatie nodig? U kunt ons ook altijd bellen

0521-524208

HET IS BETER EEN ZWAKTE TE KENNEN DAN VOORDELEN AAN TE HOREN…