Meest gestelde vragen

????? De ACES vraagbaak ?????

 

Waar moet ik speciaal op letten bij mijn keuze voor een elektronisch sluitsysteem?

Naast de keuze voor de juiste deurcomponenten is het van groot belang om vooraf goed na te denken over de wijze waarop u het systeem wilt gaan beheren en de doelgroep die ermee gaat werken. Afhankelijk van de gebruikte techniek en de toepassingsmogelijkheden kan dit zeer bepalend zijn of u wel of niet succesvol met het systeem werkt.

 

Als ACES niets levert, wie doet dit dan wel?

Een elektronisch sluitsysteem is vaak een onderdeel van het complete hang en sluitwerk dat al jaren worden geleverd door de ijzerwarenvakhandel omdat daar veel kennis en ervaring aanwezig is.

Omdat het hier echter wel een specialistisch onderdeel betreft hebben meerdere ijzerwarenvak-handelaren besloten om een samenwerking met ACES aan te gaan. Omdat ook zij van mening zijn dat het uitsluitend leveren niet voldoende is, wordt veel waarde gehecht aan onze specialistische kennis.

Doordat ACES niets levert zijn wij geen concurrent en daarom worden wij gezien als een welkome toegevoegde waarde.

 

Kan ACES ook onderhoud aanbieden aan bestaande projecten?

Afhankelijk van het gebruikte systeem is het mogelijk dat ACES ook hier onderhoud kan aanbieden en uitvoeren.

 

Met welke merken/leveranciers heeft ACES een samenwerking?

ACES heeft zowel commerciële als technische informatie van alle “vooraanstaande” leveranciers van elektronische sluitsystemen in Nederland. Ook zij zien de toegevoegde waarde van ACES voor de (hun) dealers en ondersteunen de samenwerking.

ACES praat nooit over merken. Als onafhankelijk adviesbureau vinden wij het resultaat voor onze klant het belangrijkste.

 

Kan ACES ons systeem ook (tijdelijk) beheren?

Ja, naast permanent beheer is het ook mogelijk dat u het beheer tijdelijk door ons laat uitvoeren. Het voordeel hiervan is de besparing op het gebied van opleiding en de investering in soft- en hardware.

Mocht u op termijn het systeem zelf willen beheren is dat altijd mogelijk.

FAQ

Nog meer informatie nodig? U kunt ons ook altijd bellen

0521-524208

HET IS BETER EEN ZWAKTE TE KENNEN DAN VOORDELEN AAN TE HOREN…