Over ons

De oorsprong

Na vele jaren ervaring te hebben opgedaan in de wereld van elektronische sluitsystemen en toegangscontrole hebben wij ACES in 2009 opgericht.

In al die jaren hebben wij gezien wat er goed ging maar vooral ook wat er beter kan.

Met name dit laatste is dan ook de reden dat ACES bewust heeft gekozen voor een andere marktbenadering.

Over_ons

 

De Toekomst

Met ACES kiest u dan ook voor één aanspreekpartner voor het gehele traject en kunt u vanaf het advies tot na de oplevering op ons rekenen.

Om ervoor te zorgen dat u succesvol met uw nieuwe systeem kunt werken richten wij ons dan ook volledig op de onderstaande vier pijlers die hiervoor zeer bepalend zijn:

 

ADVIES – IMPLEMENTATIE – ONDERHOUD – BEHEER

 

Uit de positieve reacties die wij vanuit de markt op onze werkwijze krijgen, blijkt dat u als eindgebruiker meer waarde hecht aan een partij die u vanaf het begin tot het eind ontzorgt, dan aan een partij die alleen levert.

 

Tevredenheidsonderzoek

In ons streven naar een zo hoog mogelijk niveau van dienstverlening hebben wij onze bestaande klanten/projecten gevraagd of men ons op een zestal punten, waaronder de kwaliteit van de adviezen, implementatie en onderhoud, kritisch te beoordelen.

 

De respons op dit onderzoek was boven verwachting en op de gemiddelde waardering van 8,4 zijn wij dan ook zeer trots. Om onze kwaliteit te waarborgen doen wij geregeld dit soort onderzoeken.

Nog meer informatie nodig? U kunt ons ook altijd bellen

0521-524208

HET IS BETER EEN ZWAKTE TE KENNEN DAN VOORDELEN AAN TE HOREN…