Dé ACES vraagbaak

Veelgestelde vragen

Meest gestelde vragen

Naast de keuze voor de juiste deurcomponenten is het van groot belang om vooraf goed na te denken over de wijze waarop u het systeem wilt gaan beheren en de doelgroep die ermee gaat werken. Afhankelijk van de gebruikte techniek en de toepassingsmogelijkheden kan dit zeer bepalend zijn of u wel of niet succesvol met het systeem werkt.

Afhankelijk van het gebruikte systeem is het mogelijk dat ACES ook hier onderhoud kan aanbieden en uitvoeren. Door de brede selectie aan partners en leveranciers is de kans groot dat ACES ook uw toegangscontrole systeem kan onderhouden.

ACES heeft zowel commerciële als technische informatie van alle “vooraanstaande” leveranciers van elektronische sluitsystemen in Nederland. Ook zij zien de toegevoegde waarde van ACES voor de (hun) dealers en ondersteunen de samenwerking.

ACES praat nooit over merken. Als onafhankelijk adviesbureau vinden wij het resultaat voor onze klant het belangrijkste.

Ja, naast permanent beheer is het ook mogelijk dat u het beheer tijdelijk door ons laat uitvoeren. Het voordeel hiervan is de besparing op het gebied van opleiding en de investering in soft- en hardware. Met name in combinatie met cloud-based software en onze mogelijkheid tot het hosten van de meeste softwarepakketten is dit beheer makkelijk over te dragen van/naar ACES.

Mocht u op termijn het systeem zelf willen beheren is dat altijd mogelijk.

Door de toenemende vraag in cloud-based softwareoplossingen, kijken onze partners en leveranciers altijd naar deze mogelijkheid voor hun softwarepakketen.  In samenwerking met onze partners en leveranciers kijkt ACES altijd naar de mogelijkheid om de toegangscontrole software te hosten indien dit vanuit onze partners en leveranciers niet aangeboden kan worden.

ACES biedt u de mogelijkheid om dit te doen en via de ‘Cloud’ bij uw toegangscontrolesoftware te komen. Door onze jarenlange kennis met deze pakketten is er vrijwel altijd een oplossing te vinden die het beste bij uw situatie past. De softwarepakketten zullen dan op de interne servers van ACES draaien waardoor u altijd bij uw toegangscontrolesoftware kunt komen.